Crema de brânză cu ton este o pastă făcută din cremă de brânză, iaurt, ton din conservă, în suc propriu, câteva frunze de mentă și sare după gust. Pasta obținută poate fi întinsă pe pâine sau în croissante fragede, ori poate fi mâncată ca atare, cu diverse legume trecute prin ea sau cu grisine. Iată rețeta, cât se poate de simplă, la Bunătăți din 5 în 10.

Cremă de brânză cu ton
S-ar putea să-ți placă și:

Andra Ilias
Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie
Recent Comments
- ciprian on Ce se mănâncă la masa de Crăciun în 15 țări ale lumii
- MAI BOGAT | ANDRA ILIAȘ on B-LIFE Botanicals schimbă gustul verii
- EVENIMENTELE LUNII FEBRUARIE | ANDRA ILIAȘ on S.Pellegrino lansează cea de-a patra ediție a S.Pellegrino Young Chef
- EVENIMENTELE LUNII NOIEMBRIE | ANDRA ILIAȘ on Hard Rock Cafe București a lansat un meniu cu preparate românești
- Cristian Gáză on Restaurantul Najee a împlinit un an de răsfățuri orientale
Adaugă un comentariu