farfurii comestibile
Food stories News

Farfurii comestibile la Vitality Wellness Club din cadrul hotelului Ramada Plaza Bucharest

Eu, una, țin tare mult la mediul înconjurător și mă doar sufletul de fiecare dată când văd cât de nepăsătoare este lumea în acest sens. Dar mă și bucur mult atunci când descopăr că sunt și persoane cărora le pasă. Iar ideea de a avea farfurii comestibile mi se pare cel puțin simpatică și eficientă.

Unii din cei cărora le pasă sunt managerii de la Ramada Plaza Bucharest, care au hotărât să introducă în cadrul clubului lor de sănătate, Vitality Wellness Club, farfurii biodegradabile, dar și comestibile.

Farfuriile de acest tip sunt realizate din tărâțe de grâu naturale și imită bine aspectul de veselă reală. Fiind foarte rezistente, acestea pot fi folosite și la cuptorul cu microunde iar din ele se pot mânca atât alimente reci și alimente calde, fie ele solide sau lichide. Un alt mare avantaj este faptul că în cazul în care nu vor fi consumate, farfuriile comestibile se biodegradează în 30 de zile, comparativ cu șase luni – produsele de unică folosință din hârtie – și chiar secole, în cazul plasticului.

Pe lângă acest demers atât de salutabil, au conceput un ghid de reciclare adresat personalului și clienților hotelului, pentru a-i învăța să colecteze separat deșeurile.

Citește și despre paiele prietenoase cu mediul.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro%20

carturesti.ro%20
Booking.com

Fii prietenul nostru!