hard rock cafe
News

Meniu nou, ediție limitată, la Hard Rock Cafe București

Hard Rock Cafe reinterpretează o parte dintre produsele americane clasice din meniu pentru a oferi o experiență culinară diferită. Mini burgerii, vrăbioara de vită la grătar, aripioarele, dar și clasicele mac & cheese primesc un touche de chili și au o nouă formă de prezentare, cu garnituri și dressinguri inedite, pentru o perioadă limitată de timp. Totul este completat de o selecție de cocktailuri de sezon.

Meniul “American classics with a twist” include:

  • Buffalo – Style Sliders – Trei mini burgeri cu inele crocante de ceapă, sos classic rock și dressing de Blue Cheese sau Ranch.
  • Honey & Sriracha Wings – Aripioare de pui afumate și crocante, cu sos sriracha, miere și chilli dulce, presărate cu semințe de susan alb și rondele de ceapă verde. Se servesc cu dressing Ranch.
  • Blackend Chicken Sandwich – Piept de pui asezonat cu mix de condimente, servit într-o chiflă pufoasă, cu salată, roșii, sos Remoulade și salsa de mango. Servit cu lămâie verde, cartofi prăjiți și dressing Ranch.
  • New York Strip – Vrăbioară de vită la grătar marinată în sos de cafea și chilli, servită alături de cartofi prăjiți condimentați cu 11 miroderii și dressing ranch.
  • Spicy Mac & Cheese – Paste Cavatappi cu sos picant sriracha și ardei, presărate cu pesmet, servite cu frigărui de pui sau creveți la grătar.
  • Chipotle Steak Fajitas – Carne de vită la grătar, marinată în sos de soia, lime și chipotle afumat, pe un pat din ardei gras roșu și verde. Însoțit alături de mix de brânză, pico de gallo, salsa de mango și ananas, salată verde, smântână și tortilla fierbinte.

hard rock cafe

Hard Rock Cafe oferă și o selecție de cocktailuri în ton cu acest meniu. Tropical Margarita aduce gustul vacanței cu lichior de portocale, suc de ananas și lime, iar Peach Paddy’O Pounder “fură startul” de St. Patrick Day, cu o combinație de Jameson Irish Whiskey, sirop Monin White Peach, lămâie și ceai negru. Cei care își doresc aceeași plăcere fără alcool au varianta Passion Fruit Punch, un mix incitant din fructul pasiunii, suc de portocale și bere de ghimbir.

Meniul este disponibil până pe 28 martie.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro%20

carturesti.ro%20




Booking.com

Fii prietenul nostru!