Foto: robyn-cooks.blogspot.com
Pește și fructe de mare

Ridichi cu unt de anșoa

Obiceiul franțuzesc de a servi ridichi cu unt dulce și sare de mare, e o lecție de simplitate gastronomică. Pasta de anșoa adaugă savoare untului și înnobilează rețeta aceasta simplă și de efect.

Ridichi cu unt de anșoa

Prep Time: 20 minutes

Yield: 8

Ridichi cu unt de anșoa

Foto: robyn-cooks.blogspot.com

Ingredients

  • 1 1/2 pachet de unt nesărat, moale
  • 2 linguri pastă de anșoa
  • 1 cățel de usturoi, mărunțit
  • 1/4 lingură de suc de lămâie
  • 24 ridichi mici sau 12 ridichi normale, tăiate pe jumătate

Instructions

  1. Amestecă untul în blender, împreună cu pasta de anșoa, usturoiul și sucul de lămâie, până devine fină.
  2. Asezonează cu sare.
  3. Servește ca sos pentru ridichi sau tartinează și deasupra așează ridichi tăiate subțire.
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
http://chilipepper.ro/ridichi-cu-unt-de-ansoa/

Despre autor

Chili Pepper

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro%20

carturesti.ro%20




Booking.com

Fii prietenul nostru!