O mâncare rapidă și versatilă, inspirată din cultura mediteraneeană, salată caldă făcută din cus-cus amestecat cu brânză telemea sau feta, pentru savoare, caise uscate pentru dulceață și textură și pătrunjel tocat pentru prospețime. Se poate mânca simplu, ca atare sau ca și garnitură la o friptură de pui.
Salata caldă de cus-cus, cu brânză și caise
S-ar putea să-ți placă și:
Andra Ilias
Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie
Recent Comments
- Un nou restaurant Sciccheria în centru on Aniversare cu stea Michelin la restaurantul Sciccheria
- Ce e nou în Noua Bucătărie Românească on ZĂMURI – supe, zupe și năcreli (rețete ardelenești din bătrâni)
- Ziua Internațională a Burții de Vită, sărbătorită în premieră în on Tomatino – festivalul roșiilor la Rual primul AproBistro
- Noutăți la restaurantul Gramont on Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter devine Gramont
- Ziua Națională a Ciorbei on ZĂMURI – supe, zupe și năcreli (rețete ardelenești din bătrâni)
Adaugă un comentariu