livrare la domiciliu
Restaurante Restaurante casual dining

Burger Mission – cel mai nou restaurant virtual din București

Pandemia a accelerat dezvoltarea restaurantelor virtuale, adică a unor brand-uri de livrare de mâncare ce nu au spații fizice unde poți veni să iei masa. Iar Burger Mission este cel mai nou apărut în București.

Folosind ingrediente de calitate superioară și având norme stricte de preparare și ambalare, meniul Burger Mission este cel mai variat din Capitală, cu 31 de sortimente de burgeri, de la cei clasici la opțiuni mult mai creative, cărora li se alătură și alte produse. Astfel, vei putea descoperi burgerul cu varză a la Cluj, burgerul cu ardei umpluți, burgerul cu vinete parmigiana, burgerul cu steak de ton sau cu curry de pui. Pe lângă toți aceștia, mai poți alege și hotdogs, nachos, fish & chips, tăieței cu diverse, preparați la wok și un delicios tiramisu.

Din păcate, însă, deocamdată burgerii și celelalte bunătăți nu se pot comanda decât pe o rază de 3 km în jurul bucătăriei situată pe Calea Călărașilor 172, vizavi de Universitatea Hyperion, dar parțile bune sunt că astfel ajung calzi la destinatar și se găsesc pe Bolt Food, Food Panda, Glovo și TakeAway. În plus, dacă stai în Drumul Taberei, să zicem, dar tot ai poftă de burgerul cu macaroane cu brânză, poți veni să ți-l ridici singur.

Și, să nu uit, Burger Mission a promis că în cel mai scurt timp va împânzi Bucureștiul și cu alte bucătării virtuale de unde să ajungă și în celelalte părți ale orașului, astfel încât să te poți bucura de ei la tine acasă.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro