Food stories News Restaurante Restaurante de top

Casa di Peroni renaște în Bucureşti

Casa di Peroni se întoarce ca în fiecare an sub forma unui restaurant de tip pop-up ce preia locul unui restaurant deja consacrat. Este al patruolea an în care conceptul este pus în scenă la București. Anul acesta, Casa di Peroni este găzduită de către restaurantul Roberto`s, un loc cunoscut şi apreciat pentru specificul italian și pentru atmosfera ce te duce cu gândul la Italia.

Casa di Peroni da Roberto`s – Calea Victoriei nr. 104 – și-a deschis porțile pe 18 Octombrie și va funcționa până pe 30 Noiembrie 2018, cu un program începând cu ora 18:00 și cu o serie de momente inspirate din stilul italian celebru la nivel internaţional.

În această toamnă, Casa di Peroni aduce în prim plan conceptul “La Grande Italia”, starea de spirit italiană, prezentă şi inspirată în întreaga lume de Peroni Nastro Azzurro. Recreată în Casa di Peroni da Roberto`s prin şapte trăsături specifice italienilor: viaggio – ce reprezintă frumuseţile Italiei şi te inspiră să te conectezi la cultura locală, cucina italiana – una dintre cele mai apreciate bucătării, dolce far niente – momentul de relaxare îndrăgit de italieni, la bella figura – exprimată prin artă, fashion sau design, amici – plăcerea de a îţi petrece timpul alături de cei dragi, musica şi fiesta – petrecerile acompaniate de muzică live.

Serate italiene îi vor încânta pe consumatori cu muzică live în fiecare vineri, iar serile de sâmbătă vor fi petrecute în compania playlist-urilor de inspirație italiană pregătite de o serie de DJ. Pentru a aduce mai aproape un colț de Italiei în inima Bucureștiului, Casa di Peroni da Roberto`s își așteaptă vizitatorii să arunce o monedă în Fontana di Peroni, inspirată chiar din renumita Fontana di Trevi.

Italian street food şi cocktailuri cu Peroni Piccola

Meniul Casa di Peroni da Roberto`s a fost special creat de către Alexandru Chioaru, chef de cuisine al restaurantului şi oferă în premieră o serie de mâncăruri ce au adus italienilor statutul de cea mai apreciată bucătărie – Italian Street Food, cum ar fi Panino con Scamorza & Pancetta sau o porție de calamari gătiți exact ca în Napoli – dal Porto di Napoli Frittuta di Calamari. Mai mult, în meniu se regăsesc şi cele mai populare feluri de mâncare din Italia – pizza şi pasta fresca.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro