winelovers
Drinks News

Cel mai nou ghid de vinuri: Winelovers’ Guide Into Romanian Treasures

De câte ori nu te-ai întrebat ce vin să alegi? Cum să îl alegi? Și mai ales dacă merită să alegi un vin românesc sau unul străin. Ei bine, chiar merită să te îndrepți spre gusturile autohtone pentru că în ultimii ani au apărut multe crame ce investesc timp și pricepere în obținerea unor vinuri de calitate, care ajung să ia medalie după medalie la competițiile internaționale.

Exact despre aceste vinuri au scris nouă comunicatori din domeniu, culegere de texte reunite în volumul Winelovers’ Guide Into Romanian Treasures, editat de Vinul.ro.

Este un demers în premieră națională, izvorât din gusturile, priceperea și conștiința autorilor, pe care și publicația Vinul.Ro i-a inițiat într-o manieră constructivă, alături de un somelier român de top, creator de școală de vin – Sergiu Nedelea. Acestea sunt atât opțiunile autorilor, dar totodată și “Premiile de excelență Vinul.Ro” 2018, acordate vinurilor prezentate în carte, pentru prima dată în acest format.
Semnatarii volumului sunt: Mirela Mateescu, Silvia Palașcă, Sergiu Nedelea, Bogdan Dobrițoiu, Bogdan Cărăcăleanu, Iulian Grigorescu, Răzvan Stoenescu, Laurențiu Horodnic, Mihai Vasile.

Winelovers’ Guide Into Romanian Treasures este editat bilingv, ajutând astfel și comunitatea de expați să se familiarizeze cu vinurile românești.

Titulatura Winelovers’ Guide Into Romanian Treasures reprezintă o formă de conectare a României la mișcarea internațională #Winelover, o comunitate a pasionaților din toată lumea, cu peste 25.000 de iubitori de vin.

Volumul poate fi achiziționat de la Wineful Tapas & Wine sau din mai multe librării tradiționale și online, la prețul de 50 de lei.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro