mâncare tenerife
Travel Video

Cele mai bune mâncăruri din Tenerife

Deja ne gândim la vacanța de vară, dar până atunci mai este și vacanța de Paști și 1 Mai, când mulți dintre voi își aleg destinații din afara țării. Iar de când zborurile directe către Tenerife au apărut și pe panoul aeroportului Otopeni, insula spaniolă a devenit o plăcere accesibilă pentru toată lumea.

Dar odată ajuns pe meleaguri canareze, este păcat să rămâi ancorat în perimetrul hotelului. Explorează insula, pentru că este ușor și destul de accesibil să închiriezi o mașină, și mai ales explorează-i gusturile.

Eu asta am făcut și am documentat totul în video-ul de mai jos. Ce și unde să mănânci în Tenerife în timpul unei vacanțe scăldateîn soare și spuma oceanului.

Nu rata papas arrugadas cu mojo canario, peștele cherne și vinul local!

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro