Oana Titica, alias chicineta.ro
Kitchen gadgets

Colecția de farfurii de autor Chicas Bravas

Aflată la cea de-a treia colecție de farfurii cu mesaje, Oana Titică, sau chicineta.ro, așa cum este cunoscută în mediul online, a realizat o colecție de farfurii estivale, inspirate din poveștile telenovelelor care o bântuiau în adolescență.

Noul set de modele desenate de artista Marina Moldovan conține 6 piese și s-a extins într-o gamă mai largă de produse față de cele precedente Party Plates și Vulnerabilia, care includeau doar farfurii cu mesaje. De data aceasta ai de ales între farfurii, platouri, boluri și căni, ca să fie tacâmul complet. Și sunt colorate, cu desene de mers la mare. Sau o vacanță pe Costa Brava, acolo unde să îți etalezi cunoștințele lingvistice învățate după ce ai devorat un platou de jamon iberico și ai descoperit întrebarea epocală „¿Donde esta el jamón?”.

ot4
Marina Moldovan si Oana Titica

 

CITEȘTE ȘI
Care e diferența dintre un smoothie și un suc. Cele mai bune blendere pentru smoothies

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Booking.com