complexul herăstrău
Restaurante Restaurante casual dining

Complexul Herăstrău (București)

Bucureștenii poate că își amintesc că unul din locurile în care puteai să ieși la o ciorbă, friptură sau pur și simplu la bere când te plimbai prin Herăstrău cu mulți ani în urmă era Complexul Herăstrău, situat pe malul lacului.

Despre Complexul Herăstrău

1995 este anul în care a luat ființă Complexul Herăstrău, un complex ce reunește un mic hotel, sală de evenimente, restaurant, două terase și două vaporașe ce pot fi închiriate pentru petreceri private pe lac, dar și terenuri de tenis.

Restaurantul interior poate reuni 150 de oaspeți, iar terasele, una câte 100 de persoane și cealaltă 150.

Pentru petreceri private, unul din cele două vaporașe stă la dispoziție, cu sau fără festinul pregătit de bucătăria restaurantului, dar cu siguranță cu o atmosferă de neuitat.

Un spațiu aparte în cadrul Complexului Herăstrău îl reprezintă spațiul dedicat vinotecii ce are o amplă selecție de etichete românești.

Despre meniul Complexului Herăstrău

Meniul a fost creat astfel încât să poată răspunde poftelor tuturor, având o gamă variată de produse. Compoziția lui a fost updatată și periată de un chef cu renume internațional, Cezar Velasquez, ce s-a concentrat pe grija pentru detalii.

Fiind așezat pe malul apei, Complexul Herăstrău este un loc în care se comandă multe produse cu iz marin, iar printre cele mai apreciate sunt platoul cu fructe de mare și supa de fructe de mare. Nu sunt, însă, uitate, nici plăcintele, un produs neîntâlnit prea des în meniurile restaurantelor. Tot la capitolul vedete se încadrează și spectaculoasele steak-uri de vită servite pe blocuri de sare roz de Himalaya. Desertul îl poți alege dintre nouă varietăți, dar cele mai apreciate sunt Tortul Herăstrău și mille feuilles.

Alături de vinurile existente în vinotecă, o gamă variată de răcoritoare, long drinks și bere însoțește toate mesele, fie ele pentru evenimente sau pur și simplu o ieșire în oraș.

Rest Herastrau

Complexul Herăstrău, șoseaua Nordului 7-9, în interiorul Parcului Herăstrău

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro