Restaurante Restaurante casual dining

Doors Club (Constanța) – Ușile către entertainment de calitate

Unul din cele mai cunoscute localuri din Constanța tocmai ce a sărbătorit 13 ani de viață. Doors Club a pornit ca o cafenea, pentru ca apoi să se dezvolte într-un restaurant cu specific american și club la lăsarea întunericului.

Despre Doors Club

Specificul american este reflectat atât de meniu, cât și de muzica și decorul locației. În timpul săptămânii el funcționează ca restaurant și cafenea, iar în weekend se transformă în punctul de întâlnire al iubitorilor de rock mai nou și mai vechi, devenind club și scenă pentru concerte live.

Numele și l-a luat de la prima locație, cafeneaua din 2006 care pe atunci avea nu mai puțin e 8 uși și apoi a evoluat în direcția muzicală la care te și duce gândul când auzi prima dată despre el. Laitmotivul clubului este trupa The Doors, trupă de referință în istoria muzicii americane din anii 60.

Odată cu mutarea în noua locație, spațiul a fost proiectat special pentru club, la subsolul unei clădiri de birouri, care poate primi în serile pline până la 300 de persoane. Vara subsolul se închide și rămâne deschisă numai terasa cu funcție de restaurant și cafenea.
Când nu au loc concert cu trupe consacrate, pe scena de la Doors se țin seri de stand-up comedy, lansări de trupe, de cărți, de albume, expoziții de artă.

În prima parte a zilei aici găsești happy hour la gama de cafea, iar miercurea seară este dedicată berii la draught, cu prețuri speciale.

Designul a fost conceput de arhitectul Dragoș Epure, de la Metropolis Architecture și este inspirat din cultura americană și din lumea muzicii, pereții fiind împodobiți cu instrumente precum chitare, trompete, clape, cu numele trupelor mari care au marcat istoria muzicii rock, jazz, blues, cu viniluri, abțibilduri și plăci metalice cu motive rock și moto, plăcuțe de înmatriculare din statele americane, dar și rafturi cu cărți, inspirând un spațiu cultural, relaxant și non-conformist, iar piesa de rezistență o reprezintă o motocicletă Harley Davidson.

Despre meniul Doors Club

Meniul tipic american este modificat parțial de două ori pe an, pentru adapta gama de produse la sezonul ce urmează. De acesta se ocupă personal chef Marilena Stănculeasa împreună cu echipa sa.

Cele mai apreciate produse din meniu rămân, însă, sezon după sezon, burgerii, coastele, chicken in formaggi sauce și mexican chicken. Iar la desert Doors lava cake și cheescake-ul sunt cele mai comandate.

Pentru mesele mai mari sau pentru serile de club, poți alege și platourile mixte, concepute pentru 4-5 persoane, alături de ofertele de „băutură la găleată”. Însă meniul de băuturi este mult mai vast, de la obligatoria bere, la sticlă sau draught, la cocktailuri, vin sa whiskey.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro




Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro