fine dining
Food stories

Fine dining la drive in

La prima vedere ai spune că cele două concepte nu au nimic în comun. Cum adică să ai parte de o experiență fine dining în parcare?! Ei bine, un restaurant din St. Louis, Statele Unite ale Americii s-a gândit că nu ar fi rău să mixeze cele două concepte în aceste vremuri pandemice.

La sfârșitul aceste veri, Bulrush a demarat programul Park & Dine, încă o soluție creativă de a se menține pe linia de plutire, după ce, forțați de împrejurări, au pus la dispoziția clienților kit-uri pentru preparatele proprii sau sosuri gata făcute și îmbuteliate în bucătăria restaurantului.

Bucătarul șef, Rob Connoley a umbalt puțin la testing menu-ul obișnuit astfel încât preparatele să reziste la transport și să poată fi mâncate cu ușurință din mașină, ținând astfel în siguranță clienții restaurantului.

Însă experiența nu constă doar în a veni la restaurant pentru a-ți ridica punga cu mâncare. Oaspeții vin la ora rezervării și își fac check-in-ul în parcare. Poți savura mâncarea din propria mașină, cu geamurile și portierele deschise sau poți chiar, așa cum fac unii clienții, să vii cu masa și scaunele de camping și să ți le instalezi lângă mașină. Un sistem de semnalizare cu steaguri le indică ospătarilor nevoile clienților, cum ar fi cei care sunt gata pentru debarasare, cine e gata pentru felul următor și tot așa. În plus, unul din chelneri se plimbă constant printre mașini pentru a răspunde nevoilor oaspeților.

În plus, invitații primesc link-ul de spotify al restaurantului, pentru a beneficia de coloana sonoră a acestuia și canal de zoom pentru a intra în direct cu forfota din bucătărie și chiar să discute cu chef Connoley. Un cod QR se adaugă acestui entertainment de parcare, ce le facilitează accesul clienților la filmulețe în care bucătarul și personalul restaurantului vorbesc despre fiecare preparate, cocktail, despre istoria lor și a locului, filmulețe ce pot fi văzute în timpul mesei sau oricând altă dată.

Ca o concluzie, chef Rob Connoley susține că „prea multe restaurante de fine-dining și-au reconfigurat meniul spre sandvișuri și pizza, ceea ce este ok… Dar clienții mei își doresc ceea ce pregătesc eu în mod normal la Bulrush, altfel restaurantul nu ar mai avea sens să existe. Până la urmă este vorba de a găsi o soluție ca lucrurile să meargă. Covidul nu va dispărea prea repede din peisaj și este important să găsim soluții pe termen lung.”

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro