Foto: crumbcoatedlife.files.wordpress.com
Vegetariene și Vegane

Frittata cu sparanghel și arpagic

O frittata (omletă în stil italian) delicioasă, asezonată cu arpagic. Încearc-o, e ideală pentru micul dejun!

Frittata cu sparanghel și arpagic

Prep Time: 10 minutes

Cook Time: 25 minutes

Total Time: 35 minutes

Yield: 4

Frittata cu sparanghel și arpagic

Foto: crumbcoatedlife.files.wordpress.com

Ingredients

  • 500 gr sparanghel
  • 1 ardei iute roșu, fără semințe, tocat
  • 50 gr brânză rasă/parmezan
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 6 ouă
  • Busuioc tocat - 2 fire
  • 2 linguri arpagic
  • Sare
  • Piper

Instructions

  1. Spală sparanghelul, curăță treimea de jos și taie capetele. Apoi taie sparanghelul în bucăți de cca 2 cm lungime.
  2. Încălzește uleiul într-o tigaie și trage ușor sparanghelul și ardeiul iute la foc mic, circa 10 minute, amestecând din când în când. Bate ouăle într-un castron și amestecă-le cu parmezan și busuioc.
  3. Asezonează cu sare și piper și toarnă amestecul în tigaie. Acoperă tigaia și gătește la foc mic pentru încă 5-7 minute sau până e gata frittata. Taie frittata în bucăți și servește-o cu arpagic presărat pe deasupra.
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
https://chilipepper.ro/frittata-cu-sparanghel-si-arpagic/

Despre autor

Chili Pepper

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro%20

carturesti.ro%20




Booking.com

Fii prietenul nostru!