fructe legume
Food stories

Fructele și legumele de altădată

Suntem asaltați de povești despre cum fructele și legumele nu mai au gust, despre cum toate sunt pline de chimicale și modificate genetic. Încercăm să le căutăm pe cele mai bio, mai eco, mai naturale, mai așa cum le-a lăsat mama natură. Dar oare așa le-a lăsat?

Am descoperit un video în care sunt reunite 10 fructe și legume care au fost transformate în timp de către cultivatori, până au ajuns la forma pe care o știm noi azi. Și nu mă refer aici la pepenii sau strugurii fără sâmburi (da, în America numai așa îi găsiți), ci la o modalitate de selectare la cultivare, care a dus la obținerea unor specii mai prietenoase cu omul încă de pe vremea când nu se auzise de genetică sau chimicale.

Ia priviți mai jos cum stă treaba cu fructele și legumele astea:

(PS: video-ul este in engleză)

 

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro