glenfiddich grand cru
Drinks News

Glenfiddich Grand Cru în ediție limitată

Alexandrion Group lansează Glenfiddich Grand Cru, un single malt în ediție limitată, maturat timp de 23 de ani în butoaie de stejar French cuvée, care îmbină cele mai fine arome din Scoția și Franța pentru a crea gustul ce redefinește luxul.

Îndrăzneț și neașteptat, Grand Cru depășește cu grație și lux noțiunea de single malt, propunându-și să redefinească momentele celebratorii printr-o nouă și extraordinară experiență de consum.

Prin arta experimentării, whisky-ul remarcabil de bogat, care are deja o aromă intensă datorită maturării îndelungate în butoaie de stejar americane și europene, este bine finisat cu influențe din butoaie French cuvée. Fiecare picătură de Grand Cru este rezultatul trecerii timpului, adăugând noi straturi, cu o multitudine de arome de la floarea de măr, la lămâie confiată și pâine proaspăt coaptă. Pe gust, vanilia bogată, brioșa dulce, lemnul de santal, sorbetul de pere și strugurii albi construiesc o frumoasă armonie de arome, sporită de un final lung, opulent, pentru o experiență de neuitat, care trebuie împărtășita și amintită.

Sticlele elegante, negre, cu imprimeul Grand Cru auriu sunt prezentate într-o cutie neagră, opulentă ce emană spiritul celebratoriu atât prin artificiile aurii sclipitoare din exterior, cât și prin gustul rafinat din interior.

“A fost o reală plăcere să
introduc Glenfiddich Grand Cru în București. Este minunat să observ că Scotch Whisky-ul este savurat în România și prevăd că Glenfiddich Grand Cru va fi un hit, dat fiind faptul că am întâlnit o categorie diversificată de cunoscători ai whisky-ului.”

Mitch Bechard, Senior Glenfiddich Ambassador

Glenfiddich Grand Cru este disponibil în Ultra Premium High HoReCa și în magazinele de specialitate.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro