Restaurante în hoteluri

Grandma’s Table at Cucina

Brunch-ul de duminica poate avea loc și sâmbăta sub forma marii mese a bunicii italiene, cunoscută și sub numele Il Tavolo della Nonna sau, Grandma’s Table, așa cum se numește noul concept de mese de weekend de la restaurantul Cucina din cadrul hotelului JW Marriott.

De curând, restaurantul își așteaptă oaspeții, fie ei din hotel sau bucureșteni obișnuiți, în fiecare sâmbătă între orele 13:00 și 16:30 cu mese mari și îmbelșugate, la care lumea se așază și mănâncă la comun ceea ce pregătește chef Alessandro Breddo. Mesele sunt lungi și gândite astfel încât lumea să socializeze, să te cunoști cu vecinii de masă și să împărtășești nu doar plăcerea pentru mâncarea italiană bine gătită, ci și multe alte subiecte de conversație.

În cele trei ore și ceva pe care le vei petrece la Grandma’s Table, vei avea parte de un festin compus din câteva aperitive, o supă la alegere, paste și risotto, câteva preparate de fel principal, cu carne de vită, pui și pește, dar și nelipsita pizza, cât și o selecție de deserturi. Toate acestea oferă o imagine completă asupra meniului de la Cucina și se regăsesc, exact ca la brunch, sub forma unui meniu cu preț fix de 125 lei.

Prima masă a acestui concept interesant de meal sharing a avut loc în luna februarie, în prezența câtorva bloggeri de profil, care s-au întrecut în a gusta bruschetele, burrata, creveții pane, risotto-ul cu dovleac și pancetta, raviolele cu trufe, bibanul de mare sau mușchiul de vită, plus tiramisu și alte bunătăți, dar mai ales care s-au întrecut în a obține cele mai bune fotografii cu masa încărcată.

Foto: octavianbalea.com

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro