hard rock cafe bucuresti
Food stories News

Hard Rock Cafe București aduce Messi Burger

Hard Rock Cafe București anunță lansarea globală a noului produs din meniu – Messi Burger – cea mai recentă inovație a parteneriatului cu legenda internațională a fotbalului, Lionel Messi, în cadrul campaniei “LIVE GREATNESS”. Începând de la 1 martie, acest deliciu culinar conceput chiar de Lionel Messi, poate fi comandat în toate restaurantele Hard Rock Cafe din lume, inclusiv la București.

În contextul parteneriatului în derulare dintre Hard Rock Cafe International și Lionel Messi, Messi Burger este inspirat de preferințele legendarului fotbalist. Preparatul aduce împreună tot ceea ce starul iubește într-un burger.

Burgerul Messi include zece ingrediente delicioase, ce oferă gusturi noi binecunoscutului Steak Burger din meniul Hard Rock Cafe. Odată cu prima înghițitură, fanii Hard Rock și ai jucătorului se vor bucura de savoarea celor două chiftele suculente de vită, asezonate perfect și gătite exact cât trebuie. Papilele gustative se vor delecta cu o combinație câștigătoare de toppinguri a burgerului: brânză Provolone, felii de chorizo, ceapă roșie caramelizată, un sos special Hard Rock, picant și afumat, într-o chiflă brioche rumenită, cu salată verde și o felie de rosie. Pentru o experiență completă, puteți adăuga și un ou pregătit pe plită, provenit de la găini crescute la sol.

Hard Rock Cafe este un brand recunoscut internațional în industria ospitalității, deținând restaurante în țări din întreaga lume, ce sunt vizitate anual de milioane de clienți. Primul Hard Rock Cafe a fost deschis în Londra, Anglia, în 1971. De atunci, brandul s-a extins în cele mai importante orașe, precum New York City, Los Angeles, Chicago, Miami, Paris, Sydney și altele.

În 2021, Messi s-a alăturat echipei Hard Rock prin campania LIVE GREATNESS, o inițiativă orientată către fani, principiu ce a stat la baza experienței Hard Rock încă de la deschidere. Conceptul urmărește să inspire și să unească fanii sub culorile ospitalității și divertismentului, parte din valorile cheie ale brandului.

Colaborarea reprezintă un omagiu adus rădăcinilor Hard Rock, deoarece tricourile celebre ale mărcii au apărut atunci când Hard Rock Cafe Londra a sponsorizat o echipă locală de fotbal, în anii ‘70. Hard Rock și Messi s-au reunit pentru a dezvălui o nouă colecție de merchandise, care include unele dintre simbolurile emblematice ale lui Messi, cum ar fi numărul 10, leul și sigla proprie.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro
Booking.com

TukTuk.ro