deserturi
News

Hard Rock Cafe Bucureşti colaborează cu bloggerul Prăjiturela pentru un meniu de deserturi

Hard Rock Cafe Bucureşti lansează noua gamă de deserturi Sweet Stories în ediţie limitată, sub semnătura bloggerului culinar Prăjiturela. Noul insert este o premieră în meniul Hard Rock pe plan local şi vine cu o propunere răcoritoare de 3 noi deserturi de vară – Panna Cotta, Pavlova şi Tartă de ciocolată – disponibile în restaurant pentru următoarele 6 săptămâni.

„Căutăm întotdeauna noi moduri de a ne surprinde clienţii şi ne bucură de fiecare dată când ni se alătură oameni la fel de pasionaţi de arta culinară. PrăjiturEla ne-a câştigat prima dată cu celebra ei tartă cu lime, iar astăzi suntem bucuroşi să facem încă un pas în această colaborare şi să inaugurăm o premieră în meniul nostru – primele deserturi semnate exclusiv de un blogger culinar. Noile deserturi sunt o propunere excelentă pentru perioada verii şi aduc noi note de savoare meniului nostru.”

– a declarat Marius Băban, Director General Hard Rock Cafe Bucureşti.

Meniul Sweet Stories:

*PANNA COTTA CU TOPPING DE CĂPŞUNI – Fină și răcoritoare, scăldată-n sos de căpşuni coapte cu oțet balsamic şi ornată cu flori comestibile.

*PAVLOVA – Cu fructe proaspete, cremă răcoritoare de lime și lapte condensat, deliciul suprem şi echilibrat al verii.

*CHOCOLATE CARAMEL TART – Un mix de ciocolată neagră, caramel sărat și fulgi de sare Maldon, servit cu înghețată de vanilie.

„Sunt extrem de onorată să răspund invitației Hard Rock Cafe Bucharest și emoţionată să văd cum vor fi primite aceste trei deserturi în următoarea lună. Nu doar că îmi poartă semnătura, dar le-am gândit cu multă pasiune, într-un mix de arome care să satisfacă o plajă largă de preferințe și să aducă puţină vară în farfurie. Colaborarea cu Hard Rock Cafe este foarte aproape de sufletul meu şi a venit foarte natural.” – povestește Mihaela Sava, alias PrăjiturEla.

Sweet Stories va fi inaugurat pe 27 iulie, începând cu ora 19.00, în restaurantul Hard Rock Cafe din Bucureşti, într-un eveniment deschis publicului şi va include, pe lângă degustarea noilor preparate, un concert live al trupei Popas Band şi o tombolă cu premii surpriză.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro