hard rock cafe
Food stories News

Hard Rock Cafe lansează la nivel internaţional Steak Burgers

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu peste 20 de produse noi disponibile în locații din întreaga lume. Noul meniu pune accent pe rețetele de Steak Burger făcut 100% din carne de vită Angus, favoritul fiind 24-Karat Gold Leaf Steak Burger ™, care va genera în România donații din vânzări către Asociația S.O.S Satele Copiilor.

Noul meniu Hard Rock va cuprinde și selecția de Boozy Milkshakes (pe bază de alcool), Sliders și Shareables. Lansarea globală a noului meniu este un tribut adus legendelor originale care au deschis ușile primului Hard Rock Cafe în Old Park Lane din Londra, pe data de 14 iunie 1971. În urmă cu 11 ani aventura legendelor a ajuns şi la Bucureşti, cu o locaţie spectaculoasă în Parcul Herăstrău.

Noua gamă de burgeri include:

  • The 24-Karat Gold Leaf Steak Burger™ – un Steak Burger extravagant din carne proaspătă de vită Angus, cu foiță de aur comestibilă de 24 de karate, cu brânză Cheddar, salată verde, o felie de roșie și inele de ceapă roșie. Prin intermediul Fundației Hard Rock Heals, 10% din veniturile obținute din vânzarea 24-Karat Gold Leaf Steak Burger™ vor fi donate în România către Asociația S.O.S Satele Copiilor. Eforturile filantropice continue ale Hard Rock sprijină motto-urile “Love All – Serve All”, “Take Time to Be Kind” și “Save the Planet”, respectând în același timp angajamentul companiei de a oferi înapoi comunității și de a face lumea un loc mai bun.
  • Original Legendary® Burger – burgerul cu care a început totul – proaspăt, cu șuncă afumată, brânză Cheddar, inele crocante de ceapă, salată și felii de roșii, servit alături de sosul casei.
  • The Big Cheeseburger – Steak Burger cu trei felii de brânză Cheddar topite, servit cu salată verde, felii de roșii și ceapă roșie.
  • Double Decker Double Cheeseburger – un tribut adus Burgerului “Down Home Double Burger” de la Hard Rock Londra din 1971, precum și emblematicelor autobuze cu etaj, este compus din doi Steak Burgers, brânză, maioneză, o felie de roșie, salată verde și ceapă roșie.
  • BBQ Bacon Cheeseburger – Steak Burger asezonat cu un amestec de condimente și cu sos barbeque pregătit în casă, inele de ceapă, brânză cheddar, bacon afumat, salată verde și o felie de roșie.

Chiar dacă sunt noi în meniu, nu este prima dată când Steak Burgers de la Hard Rock Cafe se află în lumina reflectoarelor – marca Steak Burger câștigând deja premii înaintea lansării sale la nivel mondial, inclusiv recunoașteri precum “Fan Favorite” la Battle Burger Riverwalk Fort Lauderdale din 2019, “Cel mai bun Burger” în cadrul Premiilor Editor-in-Chief și “Ultimate Winner / Best in Miami” la Miami Times Burgerfest, în 2018.

Noul Boozy Milkshake de la Hard Rock Cafe este instagramabil grație ornamentelor încântătoare și a toppingurilor în culori vii şi vine în variantele cu şi fără alcool.

Pe tot parcursul anului, Hard Rock Cafe va oferi varietăți de milkshake în ediții limitate, la ocazii speciale sau de sărbători.

Noile Sliders și Shareables includ variante precum One Night in Bangkok Spicy Shrimp™ şi Whiskey Bacon Jam Sliders sau Three Cheese & Roma Tomato Flatbread.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro