gin
Drinks News

Hendrick’s Orbium – noul gin cu chinină

Hendrick’s Orbium este un gin exclusivist, lansat în ediție limitată, ce se găsește în cele mai high-end baruri și restaurante din țară. Orbium este o reinventare a clasicului gin Hendrick’s, păstrând aromele neobișnuite de trandafir și castravete, însă îmbogățit cu extracte de chinină, pelin și lotus albastru.

Hendrick’s Gin este o băutură premium, distilată în Scoția, în serii a câte 500 de litri fiecare. Ginurile Hendrick’s sunt infuzate cu petale de trandafiri și castravete, alături de un mix de 11 plante, rezultând un gin deosebit de fresh cu o aromă florală încântătoare.

Orbium este viziunea maestrei distilatoare Lesley Gracie, iar numele acestui produs este derivat din cuvântul „Orbis” (latinescul pentru „cerc”) reprezentând, în viziunea artistei, călătoria lichidului până să devină gin, dar și gustul complet și rotund pe care Hendrick’s îl oferă tuturor ginurilor ieșite din distileriile proprii. Unicitatea produsului este dată de adăugarea chininei (regăsită în băuturile tonice) pentru a-i crea aroma neobișnuită și a-i da un gust mai intens atunci când este combinat în modul cel mai clasic dar și apreciat, cu apă tonică.

Hendrick’s Orbium este un produs în ediție limitată, nefiind disponibil în magazine, ci doar în baruri și restaurante de top din țară. În România, au fost aduse doar 430 de sticle de Hendrick’s Orbium.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro