Echipa de patiseri a hotelului Sheraton din București, coordonată de Pastry Chef Elena Zane, împreună cu Chef Ashlie Dias au pregătit o surpriză de poveste pentru oaspeții hotelului și copiii de la SOS Satele Copiilor: o căsuță din turtă dulce, în mărime naturală, cu care vor să intre și în Cartea Recordurilor. Chef Ashlie Dias, fiind un mare iubitor al tradițiilor și locurilor autohtone, s-a inspirat pentru casuța de anul acesta din frumosul ținut din aproprierea judetului Sibiu, Valea Zânelor, recreând astfel unul dintre cele mai fotografiate locuri din România, Castelul de Lut.
Chef Ashlie Dias împreună cu echipa lui din bucătarie au lansat proiectul Casuța Magică anul trecut, propunându-și ca în fiecare an să sprijine o cauză nobilă prin tradiția creată. A doua construcție a căsuței vine în sprijinul Asociației SOS Satele Copiilor, una dintre cele mai active organizații din România, cu impact direct asupra creșterii și educației copiilor defavorizați.
Pe toată perioada sărbătorilor puteți admira căsuța în lobby-ul Hotelului Sheraton și puteți sprijini acțiunile SOS Satele Copiilor prin donații în bani, ce pot fi depuse în urnele plasate la recepție, până la data de 31 Decembrie 2018. La începutul anului 2019, pentru că toți copiii integrați în proiectul asociației să înceapă anul cu încredere, căsuța va fi mutată în cartierul SOS, din București, acolo unde vor ajunge și donațiile strânse.
Adaugă un comentariu