Food stories

Inscrie-te la concursul de mancat picant ”Arde iute la Kunnai”!

Ne place – cum altfel? – mâncarea picantă! De aceea am decis să devenim parteneri într-un proiect foarte simpatic, pe care-l derulăm împreună cu restaurantul thailandez Kunnai, din București, a cărei proprietară este și mai simpatica Anne Ampawan. E vorba despre primul concurs de mâncat picant din România, denumit Arde iute la Kunnai!, a cărei desfășurare va avea loc pe 29 august 2016, începând cu ora 17.00, pe terasa restaurantului Kunnai, din str. Copilului nr. 6-12, în București.

Anne Ampawan
Anne Ampawan

Pe scurt, e vorba despre o competiție pentru cei care iubesc mâncarea picantă și care vor să demonstreze că limitele lor în privința ardeiului iute sunt undeva sus, cât mai sus. Concursul se va desfășura în trei etape. Chef Anne va găti trei feluri de mâncare – antreu, supă și thai curry – iar fiecare participant va trebui să termine preparatul respectiv în timpul stabilit, pentru a trece în etapa următoare, gradul de iuțeală fiind crescut gradual. Pentru fiecare etapă, participanții vor avea la dispoziție câte un pahar de apă Acqua Panna, sponsor al competiției.

Cum te înscrii? Intri pe pagina de Facebook a concursului, aici și înscrii un scurt video (filmat cu telefonul) cu tine mâncând un ardei iute (sau mai mulți). Pe baza filmulețelor (cât mai haioase și cât mai… picante) vor fi aleși zece finaliști care vor fi contactați de către organizatori pe adresa de email pe care trebuie să o lași la înscriere.

Pe lângă distracția în sine, există și un premiu: câștigătorul (sau câștigătorii, în caz că vor fi mai mulți) vor beneficia de o zi cu Anne, aceasta însemnând că vor petrece timp cu frumoasa thailandeză la cumpărături de ingrediente, vor învăța să gătească preparatele de la Kunnai și, seara, vor cina în restaurant, împreună cu cineva drag sau cu un prieten. Toți cei zece participanți vor beneficia însă de premii pentru curajul de a se fi înscris la primul concurs de mâncat picant din România.

Te așteptăm pe 29 august pentru a ne arăta cum scoate flăcări un adevărat ”dragon” care îmblânzește ardeii iuți!

Flyer Andra(1)

 

Despre autor

Chili Pepper

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro