Restaurante în hoteluri

Magellan’s, călătoria din Centrul Vechi al Bucureștiului

Deschis la parterul boutique hotelului The Mansion de pe strada Franceză din Centrul Vechi, restaurantul Magellan’s este o călătorie culinară, întocmai ca cea făcută cu sute de ani în urmă de cel al cărui nume l-a împrumutat.

Despre restaurantul Magellan’s

Navigatorul Fernando Magellan a traversat mări și oceane descoperind în drumul său numeroase locuri care și-au pus amprenta în cultura culinară europeană. Asemenea navigatorului portughez, restaurantul Magellan’s îmbrățișează preparatele exotice, rafinate și mâncărurile inovatoare, condimentate intens.

Restaurantul s-a deschis odată cu hotelul, în iulie 2016 și este împărțit în două spații: într-o parte găsim ‘Salonul Provance’, un spațiu elegant și generos cu 50 locuri, iar în cealaltă parte, ‘Cocktail barul’ chic și modern, care are tot 50 locuri. De asemenea, cât este cald afară, terasa dispune și ea de 100 de locuri. Spațiul împărțit în acest fel este astfel foarte ofertant, găzduind, în afară de mesele obișnuite sau micul dejun al hotelului și diverse alte evenimente petreceri sau seri tematice.

De partea de design a restaurantului s-a ocupat Cristina Corban.

Despre meniul  Magellan’s

Fiind o călătorie culinară, meniul conține preparate apreciate din bucăriile internaționale. Astfel, veți putea încerca feluri mexicane, marocan, asiatice sau franțuzești. Chef Adrian Tihulcă, bucătarul șef, cu o experiență de 12 ani în bucătărie, cordonator și al Loft Lounge, s-a ocupat de crearea și structurarea meniului.
Cele mai apreciate preparate de la Magellan’s sunt paella, tacos, quesadilla și coastele de porc marinate.

La fel ca și în cazul mâncărurilor, cocktailurile au și ele povestea lor. Au fost adunate rețete din diferite colțuri ale lumii și apoi au fost reinventate de barmanii locului.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro