mancare iordaniana
Food stories Travel Video

Mâncarea din Iordania

Periplul concurenților de la Asia Express trece acum prin Iordania, așa că m-am gândit să susțin această călătorie a lor cu cea culinară a mea.

Mi-am făcut documentarea înainte să plec, ca de fiecare dată, și am aflat care sunt felurile cele mai iubite de iordanieni, care mănâncă multe din felurile pe care noi le știm drept mâncare arăbească și care se întind în tot Orientul Mijlociu.

Am fost să testez kunefe celebre în Amman și am mâncat la un restaurant de cartier cel mai bun falafel din viața mea. Am mâncat fripturi gătite în gropi din deșert și shaorma la marginea drumului. Dar am descoperit și un ceai spectaculos și atât de simplu, pe care beduinii îl beau mereu, și care a intrat în meniul meu săptămânal.

O să vă las, însă, să le descoperiți pe toate în filmulețul de mai jos.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro
Booking.com

TukTuk.ro