joben bistro
Food stories News

Meniu nou la Joben Bistro (București)

Deschis în urmă cu un an, Jobenul din București a captat imediat atenția cu meniul de băuturi, unul extrem de creativ, iar meniul de mâncare s-a schimbat în funcție de sezon.

Acum, în pragul timpului rece, meniul ia o nouă formă, aducând tradiționalul în farfurie. Această direcție a fost dictată de clienții străini care întrebau mereu de mâncăruri locale. Astfel, bucatele sunt inspirate din mâncărurile copilăriei de la bunici, bunicii răspândiți pe tot teritoriul țării.

Pentru partea de aperitive, Joben Bistro a încheiat un parteneriat cu distribuitorul Vale Putna, care aduce pe platorui nu doar produse din pește măiestru pregătuite, ci o gamă mai largă ce include brânzeturi tradiționale sau zacusca. Inspirat din bucătăria autentică românească, meniul aduce ce e mai bun din zone ca Bucovina, Maramureș, Ardeal și Dobrogea. Din Sibiu sunt aduse brânzeturi ieșite din mâna unui italian care a reușit să reinventeze manierele de procesare a laptelui în Romania. Maramureșul trimite săptămânal mezeluri savuroase, care se vor regăsi pe platourile din noul meniu al locatiei. Puiul la ceaun cu mămăliguță, peștele proaspăt fript în făină de mălai, dar și un ribeye făcut ca la carte, reprezintă doar câteva preparate din noul meniu. Desertul te îndulcește cu gogoșele cu smântână și dulceață sau strudel cu dovleac ori măr, cu un decadent sos de vanilie.

Partea de bar s-a bucurat și ea de schimbare, iar accentele autentic românești se vor regăsi și aici. Dacă până acum credeai că e imposibil să îți placă o băutură cu smântână sau cu un after taste de usturoi, ei bine, cred că va trebui să faci o vizită la Joben Bistro ca să le descoperi adevărata valoare.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro