Drinks News

Metaxa 12Stele prezintă un nou ambalaj și anunță noul său ambasador, în postura exploratorului sud-africanul Mike Horn

În 1888, Spyros Metaxa, un pionier al vremurilor sale, pornit în căutarea unei băuturi cât mai fine a reuşit să aducă lumii băutura cu reflexiile aurii ale ambrei, METAXA. METAXA 12 Stele este expresia de vârf a acestei căutări, prezentată acum într-un ambalaj cu un design nou şi distinctiv. Noua prezentare a sticlei şi a cutiei-cadou te invită să începi o călătorie de explorare şi descoperire prin intermediul simţurilor.

metaxa_crop_salamina_logo

Simplă, elegantă, specială. Descoperă noua sticlă de METAXA 12 Stele şi ia parte la istoria care aduce laolaltă trecutul şi prezentul. Ambalajul reinterpretat pune în evidenţă elementele cheie care au făcut din METAXA 12 Stele băutura emblematică de astăzi. Imaginea războinicului din Salamina este simbolul curajului şi exprimă rădăcinile Casei. Semnătura de mână gravată pe laturile sticlei şi pe partea frontală este un tribut adus fondatorului, un capitol de istorie ce aduce distincţie mărcii. Baza sticlei se aseamănă cu cea a unui pahar şi este dedicată tuturor celor ce ştiu să aprecieze o băutură fină. Capacul, ce sigilează şi o parte de istorie, face trimitere la albastrul caracteristic grecesc, conferindu-i un aspect distins.

ASCULTĂ POVESTEA METAXA!

De peste 25 de ani, protectorul devotat al preţioasei băuturi este Constantinos Raptis, al cincilea Maestru Metaxa de la debutul Casei. Prin procedee meticuloase de maturare şi prin îmbinarea distilatelor şi a vinurilor de Muscat, Costas garantează că fiecare picătură de METAXA conţine gustul fin şi caracterul distinct al Casei. Munca, îmbinată cu pasiunea, sunt atributele cheie ale talentului său exemplar. Costas păstrează caracterul unic METAXA, protejează secretele Casei şi duce în acelaşi timp calităţile METAXA la un alt nivel. Pentru a obţine gustul fin METAXA, Costas se lasă ghidat de talentul său în alegerea şi îmbinarea distilatelor de vin dulce Muscat, a florilor şi a plantelor aromatice.

Nu mă grăbesc niciodată. ştiu că atingerea perfecţiunii necesită timp. Obţin METAXA 12 Stele din douăsprezece amestecuri. Încep prin alegerea celor mai nobile şi cele mai aromate vinuri de Muscat din Samos, pe care le îmbin şi le maturez. Când cred că momentul este potrivit, le combin cu amestecuri de distilate de struguri, maturate în prealabil în butoaie de stejar Limousin. Apoi adaug un buchet secret de plante mediteraneene şi petale de trandafir de mai. La final mai adaug un amestec învechit de vinuri Muscat din Samos şi distilate maturate şi păstrate special pentru METAXA 12 Stele. – CONSTANTINOS RAPTIS, METAXA MASTER

Notele aromatice sofisticate ale METAXA 12 Stele oferă acestei băuturi un caracter aparte. La început, descoperi note subtile de lemn de stejar, fructe şi mirodenii. În timp ce băutura aşteaptă în pahar, un alt buchet de arome se dezvăluie. Flori uscate şi plante aromate, cafea şi ciocolată toate se îmbină cu note de prune uscate şi coajă de portocală, oferind o experienţă unică. Porneşti astfel într-o călătorie printre arome pline de poveşti nespuse şi amintiri de neuitat.

NOTE DE DEGUSTARE

ASPECT: Culoare de chihlimbar cu reflexii aurii.

BUCHET: Bogat şi concentrat. Note elegante de smochine uscate, coajă de portocală şi plante aromate.

GUST: Catifelat, mătăsos, complex. Arome bogate de cacao neagră, smochine, prune uscate şi portocale se îmbină armonios cu note fine de lemn dulce.

FINAL: Aromele de mirodenii şi coajă de portocală ating o intensitate distinctă, lasând un gust final desăvârşit.

Alc/vol 40°

GUSTUL

Băutura de culoarea ambrei te invită să călătoreşti spre adâncul personalitaţii sale şi să îi explorezi complexitatea şi natura elegantă. Închide ochii pentru prima sorbitură. Vei descoperi un gust fin, catifelat şi mătăsos care îţi răsfaţă papilele gustative. Brusc, note puternice de cacao neagră şi mirodenii, acompaniate de note jucăuşe de lemn dulce şi portocale se ivesc pentru a îmbogăţi experienţa. Urmează un buchet de arome de fructe dulci, prune uscate şi smochine.

Gustul final, cel care persistă după ce toate aceste senzaţii se temperează, are o intensitate subtilă, cu note fine de mirodenii şi coajă de portocală.

De câte ori ai ocazia să porneşti într-o călătorie pentru cele cinci simţuri cu ajutorul unei băuturi excepţionale? Ţine o sticlă de METAXA 12 Stele şi vei simţi greutatea tradiţiei prezentă. Povestea din spatele creaţiei METAXA 12 Stele vorbeşte despre legătura cu rădăcinile şi valorile Casei şi despre transformare, privind mereu înainte. Apreciezi METAXA 12 Stele ca un colecţionar de momente şi experienţe senzoriale. Apreciezi îndrăzneala unor oameni extraordinari precum Spyros Metaxa şi Mike Horn, unul dintre cei mai mari exploratori ai timpurilor noastre. Le saluţi curajul şi modul autentic de abordare a vieţii.

METAXA 12 STELE ȘI MIKE HORN

Viața și drumul parcurs de Mike Horn îl recomandă ca fiind unul dintre cei mai mari exploratori ai timpurilor noastre.

metaxa_120887

Prin expedițiile sale a reușit să parcurgă circumferința Pământului de unul singur, fără ajutor şi fără a folosi un vehicul. A finalizat numeroase călătorii riscante, care includ parcurgerea Cercului Polar și înconjurarea Ecuatorului într-o expediție ce a durat 18 luni.

A inspirat și a susținut oameni să atingă țeluri de neimaginat. Acesta este Mike Horn, un spirit aventurier, un gentleman care își trăiește visul cu autenticitate și curaj, urmându-și  pasiunea de a călători, mereu motivat de plăcerea drumului în sine.

DATA NAȘTERII: 16 IULIE, 1966, Johannesburg, Africa de Sud

REZIDENȚĂ: Pully, Switzerland

STUDII: Human Movement Science, Universitatea din Stellenbosch, Western Cape, Africa de Sud

OCUPAȚIE: Explorator

PASIUNE: Protejarea Planetei

MOTTO: Explorează, învață, acționează

Pentru a afla mai multe despre Mike Horn, vizitează: www.mikehorn.com

Despre autor

Chili Pepper

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro