moon brasserie
Restaurante Restaurante casual dining

Moon Brasserie – terasa pariziană de pe malul Dâmboviței (București)

De anul trecut au înflorit pe malul Dâmboviței, lângă Piața Unirii, câteva terase cu vedere la apă și aer occidental. Una din ele este Moon Brasserie, un local cu mâncare urbană, de inspirație franțuzească și cu două terase generoase.

Despre restaurantul Moon Brasserie

Deschis în august anul trecut, Moon se desfășoară în interiorul cu pereți-vitrină și pe două terase, una la nivelul falezei Dâmboviței și una de tip rooftop. Fiecare terasa poate acomoda până la 80 de persoane, iar interiorul găzduiește 45 de locuri. De decorul localului s-au ocupa cei de la studioul Ideastezia studio founded by Larisa Rățoi and Roxana Popescu, folosind elemente actuale și lăsând peisajul exterior să se integreze cu interiorul.

Despre meniul Moon Brasserie

De conceptul meniului s-a ocupat chef Răzvan Mangu, care e făcut o selecție de preparate urbane care să satisfacă poftele bucureștenilor. Acesta este împărțit în antreuri, salate, supe, paste și risotto, preparate telurice și preparate marine, garnituri și deserturi, iar separat vine meniul bogat în băuturi, de la beri speciale precum Angelo Poretti și cidru Somersby, la cocktailuri cu gin și limonade diverse făcute cu piureuri de fructe.

Printre vedetele meniului amintim pieptul de rață servit cu cartof dulce și legume de sezon,

eggplant caviar (vânată umplută cu avocado, brânză de capră și roșii cherry), tartarul de somon servit cu căpșuni, castravete și avocado, dar și risotto cu ciuperci porcine și cafea. Desertul emblematic este Moon Cheesecake, un fel de cheescake destructurat.

Prețuri din meniul Gilda

 

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro