narcoffee roasters
News

Narcoffee Roasters trezește diminețile mai multor bucureșteni

Lanțul de cafenele Narcoffee Roasters născut la Cluj se îmbogățește cu două noi locații în București.

Situată în centrul Capitalei, pe Bulevardul Magheru, una dintre cele două cafenele Narcoffee Roasters recent deschise se întinde pe o suprafață de aproximativ 68 de metri pătrați. Cea de-a doua locație inaugurată de curând și care este situată la parterul Avantgarde Office Building dispune de o suprafață de circa 72 de metri pătrați. Acestea se adaugă primei cafenele Narcoffee Roasters inaugurată în urmă cu un an în Afi Cotroceni.

La fel ca și în cazul primei locații din București, Marius Nica, campion naţional şi internaţional în latte art, precum şi top 10 world cup taster în 2016, semnează specialitățile cafenelelor, în timp ce designul interior al acestora este atribuit arhitectului Cosmin Todor.

narcoffee roasters

Meniul cafenelelor Narcoffee Roasters se împarte în două categorii: meniu pe bază de espresso și un meniu pe bază de cafea la filtru, În plus, meniul mai include și infuzii de ceai negru Indian sau Matcha, precum și răcoritoare din fructe presate la rece. O noutate față de celelalte locații îl reprezintă meniul de brunch ce cuprinde variațiuni de ouă, hummus, salate, sandvișuri și boluri de chia, de exemplu. Iar dacă vrei ceva simplu, produsele proaspete de patiserie îți pot însoți cafeaua de dimineață.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro