trenduri
News

Noi produse alimentare în trend

Cea mai recentă ediție a Fancy Food Show ce se ține anula la New York a prezentat participanților produse alimentare noi, care sunt pe cale să devină trenduri.

Sănătatea a fost motorul majorității produselor noi, determinând crearea de diverse alimente sau suplimente pe bază de plante.

Au apărut așadar snacks-uri din orz aromatizat cu sare și ulei de măsline, brânză și condimente picante. Un fel de floricele, dar ceva mai crocante.

Unul din ceaiurile prezentate este cel din frunze de avocado, cu proprietăți antioxidante.

Sunteți adepții dietei keto? Ei bine, cei de la Pork King Good au creat niște crutoane sau crumble de pus peste mâncare făcute din porc expandat. Deci un fel de jumări mai crocante, care să aibă un aport ketogenic asupra mesei.

Unturile din semințe cresc în popularitate. După ce untul de arahide a început să fie înlocuit de cel din migdale sau caju, acum prind aripi și cele din semințe de floarea soarelui, de dovleac sau de pepene.

Mult aclamatul îndulcitor stevia a început să fie pus acum și în sosuri, că doar americanii au nevoie de sosurile lor dulci, așa că barbecue sauce este acum și în varianta fără zahăr.

Tot în trend cu mișcările internaționale, cum ar fi cea a legumelor urâte, care se dorește să nu mai fie date la o parte din coșul de cumpărături, au apărut la Fancy Food Show chips-urile din cartofi urâți, cu imperfecțiuni.

Substituentele de carne făcute din soia sunt deja obișnuite în magazine, însă acum au apărut înlocuitori pentru stridii, pui, cârnați, hotdog sau chifteluțe de pește făcute tot din soia.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro