Food stories News

Nou meniu la Suento by Gram

Deschis în mai de aceeași echipă care a pus bazele și Gram Bistro, Suento s-a bucureat toată vara de o grădină generoasă, iar acum, odată cu venirea timpului mai rece, se mută în interior și vine cu un nou meniu, îmbăgățit cu preparate de sezon.

Bucătăria Suento este modernă și cosmopolită și se concentrează pe preparate simple și gustoase, în combinații originale care să pună în valoare cele mai fine ingrediente de sezon și produse românești. Meniul păstrează direcția Gram Bistro și inclusiv câteva dintre cele mai îndrăgite preparate, precum creveții tempura cu salsa de mango și avocado, salata caldă de somon sau quesadilla de pui și vegetariană.

Meniul de iarnă te așteaptă cu hummus cu tabuleh, mousse de ardei copți cu feta, selecție riellette cu rață confiată și porc alături de castraveciori murați; brânzeturi maturate de la Torockoi în vin roșu, cu nuci, cu chimen și cu trufe,
tartine chevre chaud cu miere și lavandă și fructe proaspete. Rața revine și într-un fel cu pulă confiată și pire de morcov. Pentru un pic de textură poți comanda dovleceii în crustă de panko, iar pentru opțiunea sănptoasă, une din ele, poți încerca păstrăvul de la Valeputna cu carpaccio-ul de legume. Desertul de toamnă scufundă o pară suculentă în vin roșu pentru a o poșa și a obține un deliciu garnisit cu înghețată de vanilie.

Și pentru a te încălzi în serile răcoroase, fie că alegi să stai pe terasă sau în interior, selecția de vinuri românești sau lista interesantă de cocktailuri vine în ajutorul tău.

Diminețile, fie ele din timpul săptămânii sau de weekend poți să ți le petreci la o omletă și un flat white sau oricare altul din preparatele de meniu de brunch disponibil până la ora 15:00 și chiar toată ziua în weekend.

 

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro