evian x ines longevial
News

Noua ediția limitată evian® este creată de artista Inès Longevial

Pentru sticla în ediție limitată de anul acesta, evian® a colaborat în premieră cu tânăra pictoriță de origine franceză, Inès Longevial, care a realizat designul sticlei. Încă din 2007, evian® s-a remarcat ca fiind un pionier în colaborările sale cu industria modei, lucrând cu designeri de notorietate internațională precum Christian Lacroix, Kenzo și Alexander Wang, pentru a crea designul sticlelor în ediție limitată.

Arta a fost dintodeauna într-o strânsă conexiune cu lumea modei, fiind o sursă importană de inspirație. De aceea, evian® a decis să sărbătorească această relație unică, invitând-o pe tânăra artistă, Inès Longevial, să creeze piesa de rezistență pentru această colecție unică. Stabilită la Paris, artista în vârsta de 28 de ani s-a făcut deja cunoscută publicului prin expozițiile de la Paris, Berlin, Los Angeles și San Francisco. Picturile ei, delicate, dar și puternice în același timp, inspirate de artiști precum Pablo Picasso și Pedro Almodovar, sunt concentrate pe două teme principale: feminitate și natură.

Pentru designul sticlei în ediția limitată, Inès Longevial s-a inspirat din călătoria de 15 ani a apei evian® prin Alpii francezi. “Tușa de cerneală simbolizează călătoria apei minerale naturale prin stâncile Alpilor francezi, în timp ce florile reprezintă natura înfloritoare de la suprafață – o sursă de plăcere”, a declarat Inès.

Sticlele evian® x Inès Longevial în ediție limitată sunt disponibile în România în fomat de 75cl în sistemul horeca și online.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro