Drinks News

Noua etichetă Young Liliac 2018

Noua etichetă a vinurilor young.LILIAC, ediția 2018, a fost prezentată oficial săptămâna trecută, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Halucinarium|Triaj Creativ, unul dintre cele mai noi spații experimențiale din București.

Eticheta a fost selectată în urma concursului anual, devenit deja tradiție, prin care tot mai mulți tineri creativi sunt provocați să-și imagineze eticheta pentru urmatorul an, pornind de la premisele brandului.

Ediția a șaptea a concursului a venit cu un concept nou – “Label The Unlabeled” – menit să încurajeze depașirea limitelor creative.

Eticheta din acest an, aleasă de catre familia Beck, proprietarul cramei Liliac, dintr-o selecție de peste 400 de etichete propuse de tineri designeri, scoate în evidență esența young.LILIAC. Un vin creat pentru tinerii curioși să descopere universul vinului, care au o viață socială activă și apreciază calitatea. Propunerea creativă câștigătoare îi aparține Anei Bănică, absolventa Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu. Noua etichetă reunește valorile brandului young.LILIAC: urban, cool, nonconformist, liber.

Ana Bănică e ilustratoare pe perete și hârtie. În urmă cu zece ani, a demarat proiectul Cai verzi pe pereți, un mic, dar îndrăzneț atelier de autocolante decorative pentru perete. Din 2016 a revenit la desenul pe hârtie și a descoperit guașa. Felul în care lucrează acum este cu siguranță influențat de toți anii de Cai verzi în care a lucrat cu forme foarte stilizate. Îi place să ilustreze mai ales povești de dragoste și personaje care iubesc vara, marea, șprițurile și felinele.

Vinul young LILIAC poate fi găsit în 3 cupaje:

  • young.LILIAC Fresh – produs dintr-un coupaj de Sauvignon Blanc & Fetească Albă. Culoarea galben pai cu reflexii verzui indică un vin tânăr. În nas descoperim arome intense, complexe, ca cele de piersic alb și lămâie, cât și florale, de salcâm și iris alb. Gustul este proaspăt vivace cu note citrice pe final.
  • young.LILIAC Fruity – Fetească Albă & Chardonnay & Sauvignon Blanc. Și în acest coupaj, culoarea galben pai indică un vin tânăr. Ușor și proaspăt, acesta se deschide cu arome fructate de ananas, mere, guava dar și florale, de salcâm și iasomie. Gustul este bine structurat, aciditate evidentă, textură cremoasă și un post gust lung.
  • young.LILIAC Light Rose – Pinot Noir & Merlot. Culoarea roz pal echilibrează perfect aromele placate și ușoare de trandafiri, rodii și mere roșii. Gustul este proaspăt și echilibrat, cu note fructate, aciditate expresivă și un post gust plăcut de portocale roșii.

 

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro