Chef Mauro Colagreco
Food stories Restaurante Restaurante de top

O excursie în inima celui mai bun restaurant din lume în 2019: Mirazur

În 2019 Mirazur, un restaurant cu trei stele Michelin din Menton, de pe Coasta de Azur, a fost desemnat cel mai bun din lume, iar la cârma sa este bucătarul argentinian Mauro Colagreco.

Restaurantul este situat pe un deal cu o priveliște impresionantă și are la poalele sale o grădină proprie, ecologică, de legume din care se aprovizionează pentru mâncărurile care se schimbă zilnic. La Mirazur nu o să găsești un meniu printat, ci te vei lăsa pe mâinile iscusite și imaginația lui chef Colagreco și ale echipei sale pentru a primi un meniu de degustare pe care îl vei ține minte multă vreme.

Restaurantul Mirazur a fost deschis în 2006, iar din 2012 era deținătorul a două stele Michelin, pe cea de-a treia obținând-o anul trecut și devenind astfel unul din cele doar 4 restaurante astfel cotate de pe Coasta de Azur.

Așa că vă las acum să îi explorați bucătăria și grădina alături de chef Mauro în video-ul de mai jos.

Află și despre surprinzătorul decor al restaurantului Hueso.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro
Booking.com

TukTuk.ro