anna sorokin
Food stories

Petrecere controversată, creditată de un chef de renume

Devenită personaj de film și astfel vedetă internațională, impostoarea Anna Sorokin își continuă stilul de viață luxos chiar și după scandalurile care i-au adus renumele.

Asumându-și identitatea Anna Delvey, cu o poveste complicată de moștenitoare bogată provenită din Germania, Anna s-a strecurat în cercurile bogate ale New York-ului, având un stil de viață pe măsura acestora, fără o bază financiară reală, însă. La un moment dat situația a scăpat de sub control și impostoarea a fost demascată, fiind acționată în judecată și condamnată la închisoare. Un serial Netflix mai târziu, se pare că drepturile de autor au început să dea roade și, deși este încă arestată la domiciliu, Sorokin a revenit la plăcerile care au consacrat-o, dând o petrecere fastuoasă de ziua ei în propriul apartament newyorkez.

Pe 26 ianuarie, Anna a împlinit 32 de ani, ocazie cu care a dat o petrecere foarte râvnită la ea acasă, avându-l cap de afiș pe chef Ryan Hackney, o veche cunoștință a impostoarei, care a pregătit un meniu cu 5 preparate pe care intenționează să le servească în această primăvară la restaurantul pe care îl conduce, Citizens & Culture, din Silver Spring, Maryland.

Cina aniversară face parte dintr-o serie de evenimente pe care Sorokin le-a anunțat de la începutul iernii prin intermediul unui PR, evenimente la care își dorea să aibă ca invitați 10-12 VIP-uri și pentru care cerea parteneriate cu diverse firme care ar fi putut să o ajute, de la cei cu decorațiunile la băuturi și mâncare, totul în schimbul notorietății furnizorilor. Și a găsit! Lumânări făcute special pentru ziua ei, un producător de vinuri care a oferit pairing-ul pentru preparatele lui Hackney și însuși chef-ul, care a fost bucuros să își testeze viitorul meniu pe invitații Annei.

CITEȘTE ȘI
O nouă ediție limitată Titan de la Liliac

Pentru startere, bucătarul, consiliat de food designer-ul Jessica Shields, a pregătit Bagel ‘n Luxe, o reinterpretare a bagel-ului american cu cremă de brânză, icre afumate de păstrăv, micro-ierburi și ardei iute espelette. Au urmat un ceviche, o salată de dovleac la grătar și bisque cremos de sparanghel. Felurile principale au constat în somon de Atlantic cu piure de dovleac și coaste servite cu morcovi glasați cu sirop de arțar și bourbon și flori comestibile.

După Inventing Anna, serialul ce i-a adus notorietate pe Netflix, Delvey, cum îi place să își spună în continuare, este pe cale să realizeze și un reality-show bazându-se pe petrecerile date din arestul la domiciliu în apartamentul său cu două camere. Prima, se pare că a fost un mare succes, cu o coadă de invitați la petrecerea de după cină, care s-a întins în stradă în ciuda nopților newyorkeze friguroase.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Booking.com