Restaurante casual dining

Primus Pub, un pub cool în mijlocul Bucureștiului

În inima orașului, la intersecția străzii George Enescu cu Calea Victoriei privește prin ferestrele mari Primus Pub, un loc mereu plin de străinii cazați în apropiere sau doar în trecere.

Despre pub-ul Primus

Deschis în 2010, pub-ul a fost decorat în stilul tradițional al acestui tip de localuri, de către designerul Bogdan Done. La oricare masă te-ai așeza, dacă privești în jur, observi diverse detalii inedite. 80 de locuri sunt pregătite pentru oaspeți, în separeurile ce oferă intimitate, la mesele deschise ori la bar. Și apropo de bar, serile de weekend adună clienți dornici de ieșit în oraș la o bere sau un vin și o vorbă cu prietenii, cu muzica bine aliniată de un DJ.

Despre meniul Primus Pub

Meniul îl vei găsi pe masă, așteptându-te sub forma naproanelor de sub farfurii. Așa că vei avea suficient timp să îl studiezi și pe parcursul mesei vei putea să te decizi ce mai vrei să comanzi.

Dacă ești în zonă la primele ore ale zilei, vei putea lua micul dejun iar mai târziu vei avea de ales între sandvișurile rapide, paste, supe, specialități internaționale și românești, dar și tipica mâncare de pub. Așa că nu rata o porție de fish and chips ori de cottage pie, iar dacă sunteți mai mulți, puteți alege un platou combinat, pentru 4 persoane cu ficăței, mici, aripioare de pui, cârnați, cartofi, murături și muștar. Pentru desert, Death by chocolate este un sufleu din care se scurge o catifea de ciocolată bogată, făcută cu ciocolată belgiană, alături de care o bulă sănătoasă de înghețată definitivează deliciul.

Meniul de băuturi concurează cu ușurință cu cel de mâncare. Este un pub, așa că berea este la ea acasă, la sticlă sau la draught, mai populară sau mai specială, pe gustul oricui. Dar nici meniul de vinuri nu este mai prejos, ceea ce nu se întâlnește prea des în rândul pub-urilor.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro