prajiturela
News

Program de Sărbatori la TV Paprika

Emisiunile de sărbători de pe TV Paprika aduc multă savoare, umor și spiritul Crăciunului. Iar cu această ocazie, TV Paprika a lansat o campanie specială, declarându-se destinația de sărbători a fiecărui telespectator.

Premiera lunii decembrie la TV Paprika este o emisiune autohtonă: „Deserturi de Sărbătoare cu Prăjiturela”. În acest sezon al emisiunii, Mihaela Sava, cunoscută gurmanzilor din România drept Prăjiturela, își amintește de copilăria petrecută în Ardeal și ia parte la Advent. Asta înseamnă că în fiecare zi a lunii decembrie, de pe 1 până pe 24, ea prezintă rețete dulci și pline de arome cu specific de sărbătoare, idei de cadouri culinare, dar și băuturi savuroase, special pentru cea mai magică perioadă a anului. Emisiunea e ideală pentru oricine se pregătește de Crăciun și are nevoie de idei pentru petreceri și reuniuni de familie, dar și pentru orice fan al deserturilor. Episoadele din „Deserturi de Sărbătoare cu Prăjiturela” sunt difuzate în fiecare seară, de la ora 20:30, și în reluare de la ora 11:00. 

Apoi, parcă nu e Crăciunul dacă nu-l avem și pe Jamie Oliver pe micile ecrane. Anul acesta, recomandarea specială este „Jamie Oliver: Împreună de Crăciun”, care debutează pe 2 decembrie, la ora 21:00 și în reluare pe 9 decembrie, de la 13:30 și 11 decembrie, la ora 21:00.

În luna decembrie, telespectatorii vor fi captivați de Jamie Oliver în diverse situații: alături de cei dragi, într-o explozie de arome tradiționale sau exotice, în bucătărie, pregătind mâncăruri rapide și delicioase. În plus, veți mai avea parte pe 5 decembrie de „Meniul festiv al lui Jamie” la ora 21:00. Pe 6 decembrie, revine cu „Crăciun italian cu Jamie”, o călătorie gustativă la ora 21:00, iar pe 7 decembrie, la aceeași oră, va aduce „Crăciunul cu clopoței al lui Jamie”. În plus, pentru iubitorii gătitului rapid și savuros, TV Paprika pregătește „Jamie Oliver: Preparate simple de Crăciun” pe 9 decembrie, de la ora 21:00. „Trucurile de Crăciun ale lui Jamie”, debutează joi, 14 decembrie, de la ora 21:00, și în reluare a doua zi, de la orele 10:00 și 15:00. Acest show e perfect pentru cei care nu prea au timp de gătit în timpul Crăciunului, dar își doresc să pună ceva special pe masa de sărbătoare.

CITEȘTE ȘI
Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri

O altă emisiune în luna sărbătorilor este „Crăciunul cu Gordon, Gino și Fred”, difuzat luni, 4 decembrie, de la ora 12:40, dar și pe 22 decembrie, de la ora 19.15 și iarăși pe 30 decembrie, de la ora 22:00. Faimosul bucătar britanic Gordon Ramsay, seducătorul italian Gino D’Acampo și șeful de sală Fred Sirieix se întrec în a crea cea mai bogată și magică masă de Crăciun. Fred joacă rolul gazdei, iar Gordon și Gino se întrec la cuțite, spre câștigul tuturor spectatorilor. 

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Booking.com