wine bar
Cafenele & Lounge-uri Restaurante Restaurante în hoteluri

Radisson Blu București a deschis The Wine Spot

Piața wine barurilor din București s-a îmbogățit de curând cu o nouă destinație: The Wine Spot, situat la parterul hotelului Radisson Blu.

Specificul barului este determinat de etichetele românești care acoperă întreaga geografie a țării. Astfel, la The Wine Spot poți găsi peste 100 de vinuri din Dealul Mare, Dobrogea, Oltenia, Crișana și Transilvania.

Meniul este completat de gustări potrivite, platouri de brânzeturi de asemenea românești, aperitive tradiționale precum zacusca și salata de vinete, dar și bruschette și focaccia și o serie de preparate internaționale de tipul finger food, atent împerecheate de echipa mixtă de bucătari și somelieri a hotelului.

The Wine Spot este deschis zilnic publicului între 17:00 și 23:30, dar poate fi și gazda unor evenimente private, gândite după necesitățile clienților.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro