livrari la domiciliu
News

Red Angus Steakhouse lansează propria divizie de livrări

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capitalei, lansează www.redangusdelivery.ro, platforma de livrări proprii, de pe care bucureștenii își pot acum comanda produsele și vinurile preferate din meniul localului. În plus, utilizatorii din toată țara au acces la voucherele digitale Red Angus Steakhouse, în valoare de 100, 250 sau 500 Lei, precum și la suvenirurile restaurantului.

Selecția de produse Red Angus Delivery include preparatele cu care localul și-a obișnuit deja oaspeții și care au devenit faimoase în rândul iubitorilor de carne, din București: fripturile suculente și fragede, din vită australiană sau americană, burgerii făcuți integral în casă, salata de vită cu brânză albastră și portocală, coastele savuroase sau obrajii de vită, înăbușiți în vin. În plus, platforma își propune să își răsfețe clienții cu deserturi fine, realizate în bucătăria localului, de către echipa de chefi, condusă de Marian Huzu. Prăjitura cu mere, cea cu morcovi sau cheesecake-ul cu lămâie și fructe de pădure sunt doar câteva dintre deliciile de care clienții din București se pot putea bucura acasă, la birou sau oriunde își doresc.

Red Angus Delivery beneficiază, de asemenea, de un meniu generos de vinuri, care include crame românești și internaționale, precum și de o selecție de băuturi alcoolice și răcoritoare.

Sistemul logistic Red Angus Delivery aparține în totalitate restaurantului, iar livrările vor fi realizate prin personal propriu. Costul transportului este 0, până la data de 30 mai. Clienții pot achita online, prin serviciul de plată securizată, disponibil pe site, sau la livrare.

“Ne-am dorit o platformă proprie, pentru a avea control total asupra preparatelor noastre, de la realizarea în bucătăria localului, la felul în care ele sunt transportate, până în momentul predării clientului. Astfel putem garanta că standardele noastre stricte sunt respectate cap-coadă și că toți clienții noștri pot beneficia acum de experiența Red Angus Steakhouse oriunde, în București.”, declară Ionuț Ivan.

Red Angus Delivery funcționează de luni până duminică, iar comenzile pot fi plasate în intervalul orar 12:00-20:00.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro