Restaurante Restaurante de top Restaurante în hoteluri

Restaurante de top: Champions (București)

Champions American Sports Bar & Restaurant este un loc unde să mergi cu pritenii și să te bucuri de transmisiunea live a vreunei competiții sportive care te interesează, și să mănânci mâncare de tip pub ori fast food, însă cu touch-ul de restaurant high end pe care chef-ii din bucătărie, membrii al echipei JW Marriott, îl imprimă preparatelor.

Despre restaurantul Champions

Localul cel mai relaxat din incinta hotelului JW Marriott, Champions este barul restaurant dedicat celor mai populare sporturi, care sunt reprezentate în designul spațiului atât prin obiecte specifice, cât și prin fotografii ale marilor campioni. Vei găsi acolo mingi din NBA, tricouri de NFL, crose de hochei semnate, mânuși de box, tricouri de echipe naționale, autografe faimoase, biciclete vintage, ba chiar și o bârnă de gimnastică și un caiac… Decorul este definitivat de cele 20 de plasme pe care rulează în permanență cele mai importante competiții sportive.

Dar poți să îți creezi propriile competiții de biliard sau darts în pauzele meciurilor sau după ce lași să se așeze puțin masa copioasă pe care tocmai ai terminat-o.

Nu uita, însă, să îți faci rezervare atunci când vrei să mergi să vezi vreo competiție importantă și să iei masa acolo pentru că mai sunt mulți alții ca tine.

Meniul Champions

champions1

Vedeta meniului este JW Black Angus Burger, un burger făcut de la zero în bucătăria Champions din carene de vită USDA Black Angus, care vine la pachet cu o porție delicioasă de cartofi prăjiți și murături. Însă berea la draft de diverse sortimente se potrivește nu numai cu burgerii, ci și cu nachos, aripioarele picante, calamarii prăjiți sau coastele cu sos barbecue făcut după o rețetă secretă. Iar dacă vrei ceva mai light, nu trebuie să ratezi salata cu somon marinat.

Pentru acest meniu copios și cele mai tari competiții sportive transmise live, mergi la Champions, în incinta hotelului Marriott din București, la etajul 1, pe Calea 13 Septembrie, la numărul 90.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro