Restaurante Restaurante de top Restaurante în hoteluri

Restaurante de top: JW Steakhouse (Bucuresti)

Restaurantul principal din Hotelul JW Marriott din București găzduiește micul dejun pentru oaspeții hotelului și începând cu ora prânzului este poate cel mai apreciat steakhouse din Capitală, iar duminica, aici se adună lumea pentru brunch, la un pahar de șampanie și o gamă variată de preparate, acordând o deosebită atenție micilor clienți cu ateliere și meniuri speciale pentru copii.

Despre restaurantul JW Steakhouse

Atmosfera restaurantului îmbie la o discuție relaxată, chiar și pe aceia care au venit pentru un prânz de afaceri. Designul este modern și contemporan, fidel unui steakhouse tipic american– relaxat, informal, nepretențios, natural. Restaurantul dispune atât de un open space, cât și de două private dinning rooms, pentru întâlnirile ce presupun mai multă discreție.

La cârma restaurantului se află chef Sorin Barbu, un bucătar pentru care autenticitatea este cea mai importantă, și pe care îl poți vedea în bucătăria deschisă a steakhouse-ului.

Meniul JW Steakhouse

Vita USDA Black Angus, impecabil pregatită, este vedeta incontestabilă a casei. Iar pregătirea impecabilă se datorează echipamentului din bucătărie care prepară carnea la 750 de grade, sigiland în interior savoarea și aromele acesteia. T-bone, Tomahawk, fillet, NY strip, rib eye, porterhouse, well done, medium sau rare, sunt la dispoziția ta în fiecare zi, dar nu uita să consulți tăblița care anunță „cuts fo the day”, recomandările chef-ului pentru ziua respectivă.

Și dacă tot ești acolo, nu rata chiflele făcute în casă sau crema de spanac oferită pe post de garnitură la o friptură perfectă.

Când vei ajunge la desert, JW cheesecake este experiența de neratat. Cu o textura cremoasă și catifelată, cu o aromă delicată și subtilă de vanilie și cu un delicios blat de graham, cheesecake-ul învăluie și cucerește de la prima încercare.

Meniul de vinuri oferă peste 100 de variante diferite, de la minunate vinuri locale, până la vinuri premiate din Europa sau America, în vreme ce gama generoasă de bourbon-uri completează elementele unei cine perfecte.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro