Restaurante de top

Restaurante de top: Luther Brasserie & Lounge (Brașov)

Începând cu luna februarie, Brașovul are un nou loc elegant pentru cină și party: Luther Brasserie & Lounge. Evenimente, întâlniri, petreceri tematice sau ieșiri la masă cu prietenii, toate acestea se pot întâmpla aici, fie că ești localnic sau că ai venit pentru câteva zile la munte.

Despre Luther Brasserie & Lounge

Indiferent de momentul zilei în care alegi să te plimbi prin central orașului, Luther Brasserie iese ușor în evidență, prin arhitectura de inspirație dorică, dar și prin jocul de lumini și umbre, nuanțe de mov și violet amestecate cu galben pal. Este un local cu ferestre uriașe la stradă, tocmai pentru a crea o legatură cu viitorii clienți încă dinainte de a intra. Conceptul a fost adus la viață de către Ruxandra Popa, iar design-ul și toate elementele de creație arhitecturală au fost realizate de artistul Mircea Scholtter, care a și pictat în stil renascentist pereții și tavanul localului.

Meniul Luther Brasserie

Preparatele reunite în meniul braseriei brașovene sunt selectate din bucătăria românească, franceză, italiană și asiatică. La Luther Brasserie poți savura de la stridii la ciolan cu varză, de la mușchi de vițel la somon, de la frigărui de pui și porc la preparate cu fructe de mare. Desertul te sfătuim să-l închei în stil italian, cu o porție generoasă de cannoli crocante cu ricotta aromată.

Adresa: Luther Brasserie & Lounge, Piața Sfatului nr. 10, Brașov

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.ro

carturesti.ro%20
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro