Restaurante de top Restaurante în hoteluri

Restaurante de top: Roberto’s (București)

Roberto’s, restaurantul principal din hotelul  Athénée Palace Hilton, este inspirat de restaurantul Roberto’s al hotelului Hilton din Amsterdam și oferă un meniu preponderent italian, cu accente mediteraneene, pentru o experiență de excelență, atât pentru oaspeții hotelului, cât și pentru clienții din afara lui.

Despre restaurantul Roberto’s

Principalul restaurant al hotelului Athénée Palace Hilton, un loc perfect de întâlnire pentru mese elegante dar și pentru evenimente exclusiviste, are o capacitate de 108 locuri, spații intime în jurul șemineului, dar și un separeu pentru mese private de până la 14 persoane.

De la 1 aprilie și până ce zilele mohorâte ale toamnei vor aduce ploile și frigul, restaurantul se mută la bulevard, pe Calea Victoriei, acolo unde terasa Roberto’s on La Strada își așteaptă oaspeții cu același meniu fresh și cu muzică live, într-o atmosferă relaxată, ferită de zarva străzii.

Despre meniul Roberto’s

Conceptul întregului meniu a fost creat de către Chef Marco Magri, care aduce in Roberto’s bucătăria italiană autentică, armonizând-o cu puternice influențe mediteraneene, perfecte pentru zilele de vară.

Noul meniu cuprinde o varietate de antreuri savuroase, cum ar fi tartar de ton roșu, Cacciucco a la Livornese (supă cu fructe de mare), Carpaccio Cipriani con tartufo (mușchi de vită irlandeză cu trufe negre), la care se adaugă salatele delicioase – Insalata di piovra (salată de caracatiță, valeriană și andive), sau Salata la Strada presărată, printre altele, cu avocado, fennel, zmeură și parmezan.

Pastele, emblematice pentru bucătăria italiană și preparate după vechi rețete italienești, există în meniu sub forma de Roberto’s Caramelle (carbonara cu fondue de parmezan și obrăjori crocanți de porc), Tagliatelle cu ragu alb de bizon sau Orecchiette cu broccoli, roșii cherry și sepie.

Meniul Roberto’s îmbie oaspeții și cu feluri de mâncare din carne, precum faimosul Hilton Burger cu vită scoțiană sau clasicul pui Livornez la grătar, transformat într-un fel de mâncare cu personalitate, datorită spanacului soté și a dressing-ului de lămâie.

Clienții vegetarieni vor fi încântați de o explozie de arome prin Millefeuille de vinete și dovlecei cu sos de roșii proaspete, vinete tradiționale siciliene presărate cu parmezan sau supa tradițională de legume.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

1 Comment

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro