O mâncare rapidă și versatilă, inspirată din cultura mediteraneeană, salată caldă făcută din cus-cus amestecat cu brânză telemea sau feta, pentru savoare, caise uscate pentru dulceață și textură și pătrunjel tocat pentru prospețime. Se poate mânca simplu, ca atare sau ca și garnitură la o friptură de pui.

Salata caldă de cus-cus, cu brânză și caise
S-ar putea să-ți placă și:

Andra Ilias
Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie
AcademiaBarbatilor.ro
TukTuk.ro
Recent Comments
- kale on Maize Farm to Table lansează hotdogs gourmet
- 10 restaurante cu livrare la domiciliu în perioada carantinei - Chili Pepper on Portret de chef: Daniel Pălici
- 7 filme pe teme gastronomice la care să te uiți în perioada pandemiei - Chili Pepper on Mâncăruri tradiționale din Dubai
- Mâncăruri tradiționale din Dubai - Chili Pepper on 10 dintre cele mai frumoase restaurante ale lumii
- Cum să faci picioare de crab - Chili Pepper on 7 lucruri pe care nu le știai despre pește și fructele de mare
Adaugă un comentariu