cocktailuri
Drinks

The date. events a lansat puzzle cocktail

Din cauza situației generale și a restricțiilor impuse, în această perioadă party-urile nu mai sunt o opțiune de petrecere a timpului liber. Nici ieșirile în oraș la un cocktail cu prietenii. Și tocmai de aceea, echipa the date., care în ultimii ani și-a făcut un nume în entertainment-ul din București și nu numai, a lansat serviciul de cocktailuri do it yourself.

Ce este un puzzle cocktail?

Este un kit de ingrediente din care poți să îți compui propriul cocktail, exact ca atunci când construiești un puzzle.

The date drinks a creat puzzle-uri cu 5 sau 10 piese personalizate în funcție de preferințe după baza alcoolică (vodcă, gin, rom sau whiskey) și aroma cocktailului final (yuzu, fructul pasiunii, mango, tonka, vanilie sau soc). La acestea se adaugă fresh de citrice în funcție de preferințele alese și un liant care poate fi apă minerală sau tonică cu diverse arome.

În pachetul de puzzle cocktail mai primești și instrucțiunile de pregătire a băuturii.

Unde găsești un puzzle cocktail?

Kitul de cocktail se poate comanda zilnic între 12:00 și 22:00 de pe Glovo sau de pe platformele de social media @iamthedate și @thedate.drinks.

Rețetele proprii sunt create de mixologii echipei the date., multe dintre ele fiind câștigătoare în cadrul unor concursuri naționale de specialitate.

Tags

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro