tuborg christmas brew
News

Tuborg Christmas Brew serbează majoratul

Edițai specială de sărbători, Tuborg Christmas Brew a ajuns deja la cel de-al optispezecelea an pe piața românească odată cu lansarea ce a avut loc în acest weekend.

Tuborg Christmas Brew, singura bere specială de Crăciun din România, dă tonul sărbătorilor de iarnă și în 2018. Devenită un vestitor al Crăciunului pentru români încă din anul 2000, când a fost introdusă pe piața din România, ediția limitată Tuborg Christmas Brew este disponibilă pe durata sărbătorilor de iarnă ale acestui an, începând cu data de 2 noiembrie.

Fabricată după aceeași rețetă a maestrului berar Per Krieger Larssen, Tuborg Christmas Brew este o bere brun-roșcată produsă din trei tipuri de malț, cu o aromă distinctă de lemn dulce și un conținut de alcool de 5,6%. Începută în Danemarca în 1981, lansarea Tuborg Christmas Brew în prima zi de vineri a lunii noiembrie a devenit o tradiție în toată Europa, momentul fiind marcat simultan pe mai multe piețe în care este prezentă berea Tuborg.

Dacă pe parcursul celor 10 săptămâni cât va sta pe piață vei vrea să o consumi și acasă, nu doar la bar sau restaurant, ei bine atunci trebuie să știi că o găsești în variantele de ambalaj din sticlă de 0,33l și 0,75l, dar și la cutia de 0,5l prevăzută cu folia specială din aluminiu, dedicată protecției împotriva factorilor externi. În plus, la pachetele speciale primești o doză cadou.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro