uber eats
News

Uber Eats introduce opțiunea Pick-up prin care îți poți ridica personal comanda

Uber Eats introduce în România posibilitatea de a-ți ridica personal mâncarea comandată prin intermediul aplicației. Peste 300 de restaurante s-au alăturat programului pilot până acum. Opțiunea „Pick-up” aduce noi beneficii pentru utilizatori, printre care eliminarea taxei de livrare de 7,5 lei. În plus, utilizatorii care doresc să comande mâncare prin aplicația Uber Eats în perioada 20 august – 25 septembrie beneficiază de o reducere de 10% dacă folosesc codul ridica10. 

București este unul dintre puținele orașe din Europa unde opțiunea este disponibilă, alături de Paris, Londra, Stockholm sau Varșovia.

Opțiunea Pick-up a fost lansată la începutul acestui an în SUA. Astăzi, peste 1.000 de restaurante din numeroase orașe americane permit ridicarea personală a comenzii. După un debut de succes în SUA, Londra și Paris au fost primele orașele din Europa care au introdus opțiunea Pick-up în martie anul acesta. Azi, peste 2.000 de orașe din Marea Britanie și Franța oferă această funcționalitate.

Cum poate fi plasată o comandă cu opțiunea Pick-up?

Atunci când plasezi o comandă pe Uber Eats, selectează modalitatea de livrarePick-up. Odată ce ai plasat comanda, vei putea să vezi când este gata de ridicare. De asemenea, aplicația îți va arăta și care sunt cele mai apropiate restaurante care oferă această nouă opțiune. 

În România, serviciul Uber Eats a fost lansat în 2018, și în prezent are peste 700 de restaurante partenere în București, de la localuri mici, afaceri de familie, până la mari lanțuri de restaurante. Durata medie de livrare a unei comenzi în București este de 36 de minute.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro