And Just Like That
Food stories

Unde mănâncă eroinele din „And Just Like That”

Eroinele care au inspirat generații întregi în urma legendarului Sex And The City, s-au întors în această iarnă în formulă incompletă (fără Samantha) într-o nouă producție denumită And Just Like That. Multe s-au schimbat de pe vremea când Carrie, Charlotte și Miranda erau niște „party animals”, însă obiceiul lor de a ieși la masă în oraș, nu.

Dacă nu ai apucat să rezervi o noapte în apartamentul lui Carrie, ce a fost de curând scos la închiriat pe AirBnb, poate reușești anul acesta să ajungi la unul din restaurantele newyorkeze în care cele trei ies să își împărtășească cele mai intime secrete în timp ce se bucură de locurile la modă ale orașului, mai ales că acestea s-au schimbat mult din 2004, de la închiderea ultimului sezon Sex And The City.

And Just Like That

În primul episod, eroinele se întâlnesc la Clee, un restaurant fictiv, însă filmat în Whitney Cafe din cadrul Whitney Museum.

În episodul al treilea, protagonistele împreună cu Stanford iau brunch-ul la The East Pole. Tot în acest episod, Carrie dă peste fosta soție a lui Big într-o cafenea specializată în macha, numită Chalait UWS de pe Amsterdam Avenue la nr 461. Iar show-ul de stand up din final se întâmplă la Webster Hall, 125 East 11 Street.

Charlotte și noua sa prietenă, Lisa Todd Wexley, fac schimb de cafele în fața școlii copiilor lor, una luând-o de la Cafe Kitsune (Hudson Street nr. 550), iar cealaltă de la Parliamwent Espresso and Coffee Bar din cadrul New York Historical Society (Central Park West 170). Apoi Carrie iese la masă cu agenta sa imobiliară la Sant Ambroeus (Lafayette Street nr 265).

În cel de-al cincelea episod, cele trei, împreună cu părăsitul Anthony, iau brunch-ul la Freehold în Brooklin (45 S 3rd St).

În cel mai recent episod iești pe piață, al șaselea, profesoara de la master a Mirandei iese cu soțul și prietenii la masă la Le Crocodie din cadrul Wythe Hotel în Williamsburg, Brooklyn.

(Revin cu noutățile după ce și ultimele două episoade sunt lansate)

Și dacă tot ești la New York, poate vrei să încerci și acest restaurant.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

elefant.ro
Booking.com

TukTuk.ro