vienna ice coffee
Drinks News

Vare vine cu un biscuit la cafeaua Vienna Ice Coffee

Vara aceasta, plăcările în vacanță pe șoselele României, dar și opririle în benzinării pentru a alimenta, și nu doar mașina, sunt un pic mai gustoase. Cafelele Vienna Ice Coffee sunt însoțite de un biscuit crocant cu un smiley face imprimat pe el.

Promoția desfăşurată sub campania “E timpul pentru o cafea cu zâmbet!” va dura trei luni, perioadă în care sortimentele Vienna Ice Coffee vor putea fi găsite alături
de câte un biscuiticon zâmbitor Maresi sub capac. Vienna Ice Coffee este 100% cafea arabica cu un conținut de lapte din Alpii austrieci și este gata pentru a fi băută oricând, rece sau la temperatura camerei.

Gama Vienna Ice Coffee oferă 4 sortimente de cafea cu lapte, astfel încât fiecare persoană să poată alege în funcție de preferințe: Clasic, Clasic fără zahăr, Capuccino şi Vanilie, toate fiind produse în Austria.

Despre autor

mm

Andra Ilias

Andra Iliaș este jurnalist, blogger și foodie, adică o pasionată a domeniului culinar, nu doar o gurmandă. Când nu este în fața laptopului, scriind, o găsești în fața aragazului, pregătind ceva de mâncare, fie pentru prieteni, fie pentru participanții la diverse evenimente culinare, ori pentru juriul vreunui concurs de gătit.
Instagram: HypnoticFoodie

Adaugă un comentariu

Click aici ca să postezi un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fashiondays.ro
Booking.com

AcademiaBarbatilor.ro

TukTuk.ro