Sarmale, piftie, cârnați, mămăligă, friptură de porc, cozonac… E clar, am zis Sărbători! Dar nu-i așa că uneori parcă te plictisești de aceleași feluri de mâncare, oricât de bune le-ar face mama sau mătușa sau chiar tu?
Hai să le lăsăm pe acestea pentru masa de Crăciun în familie și să ne bucurăm de gusturi noi în celelalte zile ale sfârșitului de an! Așa că ne-am gândit să ți-l prezentăm pe Cozoburger! El este cel mai nou preparat din meniul Orotoro care, apropo, tocmai ce și-a deschis primul restaurant de tip fast-food din afara mall-urilor. Așa că până la terminarea lunii decembrie ai ocazia să încerci Cozoburger-ul în Orotoro din Piața Romană.

Dar ce e această drăcovenie care sună ciudat și arată așa de apetisant?! Păi este invenția echipelor creative de la Orotoro, cu chef Iosif Ștefănescu în frunte, și de la agenția de comunicare Rusu + Borțun, în frunte cu Mihaela Neațu, Group Creative Director. ”Provocarea a fost să anunțăm un restaurant specializat în burgeri, în contextul unor sărbători tradiționale și cu simboluri puternice. De aceea, propunerea noastră a fost să creăm un produs care să plătească un tribut sărbătorii, dar să-i dea și un twist amuzant, caracteristic brandului Orotoro. Așa a apărut Cozoburgerul, cel mai nebun burger de Crăciun”, povestește Mihaela despre istoria burgerului în chiflă-cozonac.
Cozoburgerul, vestitorul Crăciunului orotorian, este un hibrid cu straturi delicioase: pe de-o parte, burger cu sos Orotoro, adică o chiftea de carne de mistreț, castraveți murați, varză și roșii și pe cealaltă parte, chiflă din cozonac împletită și dulceagă cu nucă presărată. Burgerul cozonac este o reinterpretare curajoasă a unui fragment de tradiție și dă un twist amuzant unui produs atât de popular.
Nu da fuga în unul din mall-urile pe care sigur le vizitezi în perioada asta pentru a încerca Cozoburgerul pentru că nu îl vei găsi decât în restaurantul din Piața Romană, în ediție limitată până la sfârșitul anului.
Adaugă un comentariu